dimarts, 18 de març del 2008

Mirandés, classificat!

El Mirandés (Grup VIII), de Miranda de Ebro, ha tingut el premi de ser el primer equip classificat matemàticament per les eliminatòries d'ascens a Segona B. Vegeu la notícia en diversos diaris digitals clicant aquí i aquí.
    L'equip burgalès va guanyar per 5-0 al CD Laguna, i ha sumat 74 punts, situant-se a 28 punts del 5è classificat del seu grup, l'Arandina. La golejada a banda de servir per obtenir la classificació pel play-off també ha fet callar les crítiques que estava rebent l'equip en les darreres jornades arran del mal joc que desplegava. Dels últims 15 punts possibles "només" n'havien sumat 8.
      Els propers equips en aconseguir-ho poden ser: Sant Andreu i/o Barça B, Toledo (Grup XVIII), Gimnástica Torrelavega (Grup III), Ciudad Lorquí (Grup XIII).
        Òbviament, cal tenir en compte que els rivals del Mirandés a la lliga (Santa Marta, Hullera, Iscar, La Granja) disten molt dels rivals del grup 5è o del grup valencià, àdhuc el murcià. Dit això, felicitats al Mirandés i a la seva nombrosa afició per la classificació.