diumenge, 9 de març del 2008

Partidàs! Sant Andreu 4 - 2 Manlleu

Doncs sí, tal com indicàvem ahir a la prèvia, el partit d'avui no ha defraudat gens ni mica. Ha estat un partit commemoratiu perfecte en honor a aquells derbis de Segona B. Vegeu la crònica de la web oficial. Aqui teniu disponible la transcripció de la roda de premsa.

Un Manlleu valent, descarat, contundent...s'ha avançat al marcador quan, com aquell que diu, Natxo González encara no s'havia assegut a la banqueta, 25 segons després del xiulet inicial. Els nostres jugadors, lluny d'enfonsar-se, han anat a per la remuntada des del segon 26. Corria el minut 25 quan Luso, a assistència de Lorca, ha pentinat un pilota que Carlos (des d'aquí una abraçada) s'ha menjat clarament.

Amb l'empat, els nostres han anat a pel segon. En el minut 33, Marcos (molt atent) ha aprofitat una relliscada de Dot per engaltar un potentísimo disparo que entró por el centro de la portería. 5 minuts més tard, el mateix Marcos (després d'assistència de Lorca) ha anotat el 3-1 en un xut pràcticament calcat a l'anterior.
    En el 39', Edu Torra (que ja havia anotat el primer gol) ha aprofitat l'escassa pressió de la defensa andreuenca per engaltar un xut picat contra el terra que ha entrat dins la porteria d'Aurreko. Amb aquest resultat hem arribat al descans.

Transcorreguts 12 minuts de la segona part, Piera ha anotat el 4-2, un minut després de sortir substituint Manolo Lanzarote. El 4-2, però, podria haver arribat abans, quan Lanzarote just començada la segona part ha enviat un pilota al travesser després de picar una falta MAGISTRALMENT. Arribats aquest punt, el partit s'ha tranquil·litzat i els minuts han anat passant fins el xiulet final.
      Aquesta tarda doncs, tocarà estar pendents dels partits del Blanes i Banyoles... i del màster de la jornada, el Barça B - Reus. Partit que, per cert, segons el No-Do, es jugarà al Camp Nou. Deduim doncs que el Barça - Villarreal es disputarà al Mini Estadi...