dissabte, 15 de març del 2008

Prèvia Sant Andreu - Castelldefels

Ja és aquí la jornada 30, i ens visita el Castelldefels; un equip on actualment hi militen tres exjugadors andreuencs: “Mágico” Rua, Dani Santos i Raül Capó. Vegeu la prèvia de la web oficial.
    El Castelldefels és un equip fet per no patir, i si les circumstàncies ho permetien, intentar promocionar. Si haguéssim de trobar un adjectiu per qualificar als de Miguel Olmo aquesta temporada, l’adjectiu idoni seria “irregulars”. Capaços de guanyar a la Rapitenca a casa, capaços de perdre contra el Manlleu com a locals, capaços de guanyar al Balaguer i al Cassà però incapaços de fer el mateix amb el Manresa...

    Si comparem els números de tots dos equips podem apreciar el següent:
    • El Castelldefels com a visitant és el 8è millor equip de la lliga, amb 14 punts de 42 possibles. 4 guanyats, 2 empatats i 8 perduts. Pel que fa a gols, 15 a favor i 26 en contra.
    • El Sant Andreu, com a local, és el 3er millor equip de la lliga (per darrere de Barça B i Reus), amb 30 punts de 42 possibles. 9 victòries, 3 empats i 2 derrotes. Pel que fa a gols...28 a favor i 11 en contra.
    Pel que fa al col·legiat, CALLE MARTÍNEZ, 30 anys, de la delegació de Barcelona i un dels històrics de la Tercera Divisió Catalana. No en va aquesta ja és la seva quarta temporada en aquesta categoria. La present temporada ha xiulat 9 encontres: 5 victòries locals, 1 partit empatat i 3 amb victòria visitant. Curiosament, serà la primera vegada que xiuli tan a Sant Andreu com al Castelldefels. La temporada de l’ascens (2004-05) xiulà el Castelldefels 3 – Sant Andreu 1, de la 31a jornada.
      En cas de victòria sumaríem 68 punts i encararíem la recta final del campionat de lliga amb els deures pràcticament fets, i amb l’objectiu de lluitar fins el final per poder mantenir aquesta primera plaça que, de ben segur, Reus i Barça B ens intentaran arrabassar.
        Destacar que pel partit de demà Natxo González no podrà comptar amb Fran Piera (amb un trencament), Morillo, Pablo Sierra ni Álex González, tots quatre baixa per lesió.