diumenge, 30 de març del 2008

CE Europa 0 - 1 SANT ANDREU

Partidàs el que s'ha viscut avui al Nou Sardina (així és com es diu el Nou Sardenya segons El Mundo Deportivo). Ha estat un partit en el que els jugadors del Sant Andreu, s'han deixat dur pels ànims dels seus aficionats, han ofert un RECITAL DE FUTBOL. Vegeu la crònica de futbolcatalunya.com, la de la web oficial de l'Europa i la de la nostra web oficial.
    Els jugadors del Sant Andreu han anat a per totes durant tot el partit; es nota que els jugadors estan amb ganes de fer coses grans d'aquí a final de temporada, l'actitud que tenen sobre el terreny de joc així ho demostra.

    A partir d'aquí els nostres nanos han sabut treure el millor d'ells, han defensat la samarreta quatribarrada com autèntics guerrers. Lorca ha fet, de llarg, el seu millor partit com a andreuenc, ens ha recordat el Godino de la primera temporada. Ha costat veure aquest jugador, per sort sembla ser que ha arribat quan més el necessitem.
      En els primers 10 minuts de partit l'Europa ha estat força incisiu; de fet, Benja ha marxat en 3 ocasions de Joyce Moreno (un pèl lent) que podrien haver generat complicacions a Aurreko. Finalment, però, el Sant Andreu s'ha fet "propietari" de la pilota.

      Corria el minut 7 de partit quan una centrada des de la banda esquerra de Lanzarote ha estat rematada per ELOI FONTANELLA a la xarxa de Coca.

      Amb el gol el Sant Andreu ha tingut una posició més còmoda fins el minut 28, quan Leo Bermejo ha estat expulsat per dues grogues. No direm que les grogues no ho són, és més, direm que són un càstig just.
      El descans ha estat positiu per l'equip, Natxo l'ha pogut ordenar i amb la represa ha anat a per totes. Lluny de tancar-se darrere, l'equip ha ajuntat les línies i ha tingut diversos contracops per sentenciar si bé aquesta sentència no harribat, malgrat que tampoc ha fet falta.

      També cal destacar el partidàs de Cárdenas. Quin partit, entre d'altres coses ha salvat un gol escapulat sobre la línia de gol, ha tapat a Benja tantes vegades com s'ha escapat de Joyce. Era a tot arreu, igual que Jorge Recio en els 45 minuts que ha estat sobre el terreny de joc. Per no parlar de Dani Martí, l'autèntic William Wallace, del Sant Andreu.


      Guanyar al màxim rival per tercera vegada aquesta temporada i amb l'actitud que han tingut els nostres jugadors avui és molt gratificant. De bon grat hem pagat els 15€, moltes gràcies nanos seguiu amb aquestes "ganes" fins el més de juny.

      Tot seguit us deixem la roda de premsa de Natxo i Valero (audio) i les paraules d'Eloi Fontanella i Fernando Núñez, el capi de l'Europa. De totes maneres, aquí teniu la transcripció de la web oficial. Abans, però, agrair a Adrià Giménez que ens hagi facilitat les imatges del partit.

      Video thumbnail. Click to play
      Click To Play