diumenge, 2 de març del 2008

Encara més líders

Avui el Sant Andreu ha guanyat per 0-4 al camp del Masnou. Aquí teniu la crònica de la web oficial. A banda del nostre resultat, avui la resta d'encontres han anat pràcticament "rodats" pels nostres interessos. Deixant al marge la contundent victòria del Reus contra el Mataró, cal destacar la derrota del Palamós contra el Blanes, l'empat a 0 del Santboià contra els de la Vila de Gràcia i l'empat a 0 del Barsita al camp del Banyoles.

Així doncs, la classificació a la conclusió de la jornada 28 queda de la següent manera:


Com veieu, som LÍDERS amb 62 punts, seguits de prop pel Reus (amb 60) i a 4 punts del Barça d'en Pep Guardiola (amb 58). La quarta plaça l'ocupa un Palamós que avui ha punxat contra el Blanes i ja tenim el 5è classificat, Santboià, a 20 punts.

Com anècdota, comentar que aquesta setmana hem assolit el que no vam poder assolir la setmana passada, els 62 punts. Aquesta xifra ja ens va "donar" el Play-Off la temporada 2001-02 i superem amb 1 punt els 61 que la 2000-01 li van servir al Palamós per promocionar.

Ara vénen dos partits seguits a casa (Manlleu i Castelldefels), la nostra assignatura "pendent". És important guanyar-los, per fer 6 punts de 6 possibles i poder gaudir de l'aturada de Setmana Santa, amb la mel quasi als llavis.